Какво представлява

Чрез видеоконсултацията Вие можете да осъществите връзка с доктор Сталев по време и на място удобни за вас. Срещата е сигурна и лесна. Това е една достъпна on-line услуга, която можете да ползвате независимо къде се намирате. Открива Ви се възможност да се срещнете със специалист ортопед-травматолог посредством видеовръзка и да получите помощ за медицинския си проблем без непосредствен преглед, без чакане за направление от личния лекар, без да се тълпите на опашка в претъпканите и задушни коридори и чалални на медицинските центрове, без шума и напрежението на трафика и паркирането по пътя към кабинета на лекаря и обратно.
Д-р Сталев ще Ви помогне със съвет и мнение относно оплаквания и страдания от Вашия опорно-двигателен апарат (кости, мускули, сухожилия и стави). Ако е необходимо, ще бъдете насочени към други специалисти или допълнителни изследвания.
Д-р Сталев е активно практикуващ специалист по хирургичната специалност „ Ортопедия и травматология” със стаж от повече от 15г. Работи в една от най-големите болници в България – УМБАЛ”Проф.Д-р Ст.Киркович”-гр.Ст.Загора, където се поддържа най-високото 3-то ниво на болнична медицинска дейност по стандарт „Ортопедия и травматология” на МЗ. Тук д-р Сталев извършва и участва в стотици операции годишно по всички клинични пътеки (малки, средни, големи и много големи) за горен и долен крайник.
Д-р Сталев извършва хиляди прегледи,консултации и манипулации годишно и на амбулаторен кабинет по договор с РЗОК и на свободен прием.

Как да направя видео-консултация
– посредством skype Обади се по Skype
– посредством messenger Изпрати съобщение във Facebook

Заплащане

Запишете се за онлайн видео-консултация